torsdag 24. januar 2013

IKT Prosjekt i barnehagen

Thea, Stine og jeg har vært ute i en barnehage og holdt på med et IKT Prsojekt som skal presenteres på vår konferanse 10.april på Sandvika vgs.
Før vi besøkte barnehagen hadde vi et møte med en ansatt fra et firma kalt RIKT. Han hjalp oss med å komme igang og var kjempe åpen for å gi oss ideer og rådgivning. Vi satte veldig stor pris på at han tok seg tid til å snakke med oss. Han viste oss også noen apper på iPaden som vi kunne bruke når vi lager dette prosjektet sammen med barna.
Vi valgte et mål som var: Barna skal bli kjent med nærmiljøet sitt.
Dette målet brukte vi og vi tok masse bilder med iPad av barna rundt omkring i nærmiljøet sitt.

Det første vi startet med da vi var fremme var å vise en bok til barna vi hadde. Også så vi på den boka og fortalte at vi kommer til å lage en helt lik en bare på iPaden. Barna var utrolig motiverte og elsket å holde på med iPaden.

Dette har vært utrolig koselig og jeg har lært at barna kan bruke nærmiljøet sitt aktivt. Vi gledet oss utrolig mye vi og vi hadde det kjempe gøy mens vi jobbet med det prosjektet. Vi har lært mye!

- Ardita

2 kommentarer:

  1. Hei Ardita!
    Gleder meg til å se resultatet når det blir helt ferdig!

    SvarSlett
  2. Heii! Så fin blogg du har^^ Syntes du har fått med deg det meste fra prosjektet i innlegget ditt. Var jo kjempe koselig! Flinka:)

    SvarSlett