onsdag 17. oktober 2012

Siste dag denne uka!


Onsdagen så slik ut for 3.klasse idag! Først startet de dagen med å lese 15 minutter i stillelesningboka si. Etter det hadde de skriftforming. De lærte hvordan de skulle skrive løkkeskrift og stavskrift. Selv om stavskrift faktisk er det letteste så var det utrolig mange som valgte løkkeskrift. Det som var veldig imponerende var at de var kjempe flinke! Jeg klarer ikke å skrive så fint løkke, men de var jo utrolig flinke.
Da de var ferdig med skriftforming fikk de en liten pause. Også hadde de RLE der de lærte om FN dagen og barnas rettigheter. Så fikk de en deilig og lang pause med mat og film. Etter store fri hadde de tema, som da er naturfag/samfunnsfag der de lærte om dyr og sprøyter.
Jeg var også med på leksehjelp for de som trengte hjelp etter skoletid. Det er en veldig fin mulighet for barn som trenger hjelp til leksene og synes det er greit å få gjort de ferdig på skolen.


SFO

Her er det noen ivrige barn som begynner å bygge. De ba meg komme tilbake og ta bildet når de var ferdige.

Her er det noen andre som også bygger. De konkurrerer nesten med hverandre. Om å gjøre å bygge den største og den beste.

Noen valgte å gjøre andre ting. 


Det er så mange som er flinke til å male, så de må få vist det. Utrolig mange og flinke barn som elsker å male når de er på SFO. De får hengt det opp i SFO basen og vist det frem til de andre barna og voksne. 
Veldig motiverende.

Noen synes det er gøy å perle også! Mange forskjellige interesser og mange barn som velger å gjøre litt av hvert. 


Her er det også noen flinke barn som har så vidt startet å male. Jeg lovte at jeg skulle ta bildet når den ble ferdig.

Den ene gruppen ble ferdig å bygge og den ble kjempe fin!

De tok til og med en trapp. Det så kjempe stilig ut! De brukte kreativiteten kjempe godt.


Nå ble den ferdig! Kjempe fint og utrolig flink til å male og tegne. 

Får i gang fantasien og maler masse fint og imponerende.


Dette var den andre gruppa som har bygget ferdig og denne her sto jeg og lurte på hvordan de klarte å gjøre det? Den er jo kjempe stor!! Jeg trodde den skulle falle sammen, men det gjorde den ikke. De var kjempe flinke og var veldig motiverte til å bygge og ikke minst inkludere andre i leken. Morsomt og interessant.

- Ardita Krasniqi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar