torsdag 11. oktober 2012

Arbeidsmiljø på praksisplassen


Arbeidsmiljøet på praksisplassen var kjempe bra både fysisk og psykisk.
På praksisplassen har de et kjempeflott pauserom med grei temperatur og veldig gode sitteplasser. De har også et kjøkken der du kan lage din egen mat eller ta med mat og varme det opp. Det var kjempe stilig og når man først er der og tar pause, klarer man ikke å gå tilbake igjen. Men man passer på tiden, selvfølgelig. Det er 20-30 min pause for hver og en, og man koser seg kjempe mye i løpet av den tiden på pauserommet. 

Det er et kjempe bra psykisk arbeidsmiljø på jobben. Man har det kjempe gøy og man har lyst til å gå på jobb. Det å trives med andre mennesker og bli inkludert av andre, har en veldig stor betydning for det psykiske arbeidsmiljøet.  Å bli tatt godt imot og inkludert, er kjempe viktig og en god positiv innstilling. Man skal også selv være åpen og snakke med andre mennesker på jobben. Det gjør at det blir mye lettere og bedre å komme i kontakt. 

Jeg hadde veldig positiv innstilling og dro alltid med et smil på jobben, og nå har jeg fått kjempe gode tilbakemeldinger som gjør at jeg har et bra psykisk arbeidsmiljø på jobben. Et godt fysisk og psykisk arbeidsmiljø på jobben er med på å gjøre det godt for mennesket både på jobben og for selvtilliten sin. Det gjør at man vil på jobb med glede.

- Ardita Krasniqi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar